Ulupamir Şehit Turatbeg Gürocak İlkokulu

Vizyon: Okulumuzda kendine güvenen, araştırmacı, hoşgörülü, bilinçli, milli değerlerine sahip çikan bireyler yetiştirilmesi, çevreye ve insana saygılı, paylaşımcı, empatik, kendini ve başkalarını seven mutlu insanlar yetiştirilmesi, çağın her türlü olanaklarından yararlanabilen, motivasyonu iyi, morali yüksek, sevgi ve saygı dolu bir neslin yetişmesini sağlamaktir.

Misyon: Çağının gerektirdiği eğitim ve öğretim ile öğrenmeyi öğrenmiş mutlu bireyler yetiştireceğiz. Öğrencilerimizi çağdaş, bilimsel, akılcı, ve demokratik düşünce yapısına sahip, insan haklarına ve doğaya saygılı, sorumluluk bilincine sahip bireyler olarak yetiştireceğiz. Zihinsel, duygusal ve bedensel yönden dengeli ve sağlıklı bireyler yetiştireceğiz. Öğrencilerimize eğitim-öğretim sürecinde çok yönlü ve bilimsel düşünebilme, sosyal bireyler olabilme yolunda rehberlik edeceğiz.

Başarılar: Okulumuz akademik ve diğer bir çok alanda bulunduğu ilçede lider bir okuldur.

Saatler: 8:30 - Derse başlangıç. 14:30 - Ders bitiş.
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Ogretmenlerin kendi imkanları ile ayarladıklari ve kullandıkları ogretmen servisi vardir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ulupamirilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ULUPAMİR MAH. ULUPAMİR OKUL SK. ULUPAMIR ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 1 ERCİŞ / VAN

Öğretim Şekli :Tekli eğitim.

Yerleşim Yeri - İlçeye 29 km uzaklıkta Kırgız Türklerinin yasadigi kültürel zenginlige sahip otantik ve şirin bir köydür. Tum öğretmenlerin kendini değerli hissettiği bir yerleşim yeridir.

Ulaşım Ulaşım öğretmen servisi ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Erciş´e 29 km. Van il merkezine 130 km´dir.